Contact us here

Værd at vide inden du søger

Hos LINAK skal du kunne trives i et åbent og uformelt miljø, hvor ærlighed og positiv indstilling er et krav for at kunne indgå i et tillidsfuldt teamwork.

LINAK nice to know

Kan du skrive under på det, vil vi med stor begejstring se frem til at modtage din motiverede ansøgning og et tilhørende CV gennem vores ansøgningsportal.

Ansøgningsprocessen for funktionærer
Hvis du på vores hjemmeside finder et relevant og interessant job, vil du i bunden af opslaget, via ”Apply for this job”, kunne søge stillingen. Her skal du udfylde relevant personlig information, samt tilføje:

  • Din motiverede ansøgning som i klare vendinger forklarer, hvorfor du ansøger, og hvordan du kan bidrage til det enkelte job.
  • Kronologisk CV med relevant joberfaring, uddannelse og anden erfaring
  • Relevante eksamenspapirer, kursusdiplomer og certificeringer

Svar på din ansøgning
Som udgangspunkt indkalder vi løbende til samtaler, og det er derfor vigtigt, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. Der kan dog være situationer, fx at lederen er på forretningsrejse, hvor vi afventer at indkalde. Hvis du ikke hører noget inden for tre uger, er du velkommen til at kontakte os på 73151515, hvor du vil blive viderestillet til den rette HR Konsulent.

Første Samtale
Hvis du bliver indkaldt til første samtale, vil både lederen og HR konsulenten deltage. I mange tilfælde deltager der også en person fra afdelingen. Formålet med første samtale er at afklare, om der er et fagligt og personligt match til stillingen og afdelingen.

Anden Samtale
Efter første samtale evaluerer lederen og HR konsulenten, om der er et fagligt og personligt match. Du skal ligeledes mærke efter, om jobbet er, som du forventede, og om du kan se dig selv i denne rolle. Såfremt der er et match mellem dine, lederen og HR konsulentens forventninger og ønsker, bliver du kaldt ind til anden samtale. Inden anden samtale sender HR konsulenten dig et login til en Hogan personlighedsanalyse og en PI færdighedstest. Formålet med anden samtale er at få en yderligere forståelse af dig som person, og hvad der driver dig.

Beslutningen
Hvis alle parter i sidste omgang også mener, der er et fagligt og personligt match på stillingen, får du et positivt opkald fra lederen, som tilbyder dig jobbet. Hvis ikke der er et match, så ringer lederen med et negativt svar, men du skal stadig være velkommen til at søge andre stillinger i virksomheden.

Produktionsjob
Leder du efter et produktionsjob, kan du finde vores ledige stillinger her

Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now