Contact us here

Praktikant hos LINAK
Som praktikant vil du blive involveret i projekter og betroet forretningsmæssige opgaver som enhver anden ansat i virksomheden – naturligvis med den nødvendige back-up og support af din leder og mange kompetente kolleger.

På LINAK betyder teamwork nemlig alt!

Du bliver et fuldgyldigt medlem af ”LINAK-familien” og kan forvente at blive taget lige så seriøst som de øvrige ansatte. Du vil deltage i stærke arbejdsfællesskaber med gode kolleger i en ofte travl og udfordrende hverdag, hvor en uformel omgangstone og positiv attitude skaber det gode klima.

Én af vores tidligere praktikanter, Jacob Rubæk, fik i sin praktiktid stor indflydelse og har bidraget til et mere datadrevet udviklingsarbejde til stor gavn for LINAK.

Læs vores praktikfolder og få mere inspiration
Vil du vide mere om praktik hos LINAK, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores HR konsulent Cecilie Clausen +45 73 15 17 73 eller cecl@linak.com.

Værd at vide før du ansøger
LINAK har typisk omkring 20 praktikanter pr. semester. Fagområderne kan variere og inkluderer blandt andet produktion, elektronik, softwareudvikling, mekanik, kvalitet, salg og forretningsudvikling. Vi udelukker ingen på forhånd og tager altid imod input og nye ideer fra engagerede studerende. LINAK lover velplanlagte praktikforløb med interessant og brugbart indhold til gengæld.

Mens du er i praktik hos LINAK, vil du være medlem af et stort fællesskab af studerende fra forskellige universiteter. Alle praktikanter får løn under opholdet, og kommer du langvejs fra, sørger LINAK for gratis kollegiebolig.

Hvornår kan du starte?
På vores liste over jobopslag finder du også annoncer for ledige praktikantstillinger. De bliver slået op hvert år i februar og september og løber ofte 2-3 måneder. I foråret har du mulighed for at søge til efterfølgende efterårssemester og i efteråret til efterfølgende forårssemester. Du finder de præcise ansøgningsfrister i de opslåede annoncer.
Umiddelbart efter hver ansøgningsfrist går vi igennem alle fremsendte ansøgninger og inviterer egnede kandidater til en samtale. Praktikanter starter i reglen enten i februar eller i august/september.

Praktikforløbet er typisk minimum 20 uger – de fleste studerende bliver dog længere. Det er desuden ikke unormalt, at praktikanter efterfølgende også skriver speciale sammen med LINAK. Læs mere om disse muligheder her.

Studentermedhjælp hos LINAK
Kunne du tænke dig et studiejob i en international produktionsvirksomhed? LINAK ansætter løbende studerende, som ønsker at få prøvet sine teorier af i virkelighedens problemstillinger.

Afhængig af behovet findes der studiejob inden for flere områder af vores værdikæde fx software udvikling, salg/marketing, forretningsudvikling osv.

Du kan søge uopfordret studiejob her.

Oplev Thomas som disponent hos LINAK A/S play-icon

Oplev Thomas som disponent hos LINAK A/S

Files

LINAK values handbook

The LINAK journey from small workshop, with only a handful of people, to a successful international market leader, was founded on a set of deeply rooted values.

Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now