Contact us here

LINAK Graduate Program

LINAK A/S er på udkig efter talenter, der drømmer om at blive morgendagens ledere og fremtidens eksperter til at støtte os i vores igangværende, solide succes og øgede vækst. Gennem vores udførlige graduate program vil du få mulighed for at udvikle din karriere, samtidig med at du, takket være udviklingen af LINAK produkter, forbedrer andre folks livskvalitet.

Woman standing in front of  a tree with the LINAK logo.

LINAK® graduate programmet er et toårigt program. I løbet af de to år får du mulighed for at arbejde med 3-6 projekter. Mindst et af projekterne vil være et udlandsophold. Du vil få et skræddersyet program der afspejler dine interesser og som har en stejl indlæringskurve. Du vil få ansvaret for vigtige projekter og kan udvikle din karriere igennem skabelsen af nye ideer og vidensdeling.

Hos LINAK får du to mentorer til at støtte dig i din udvikling: en erfaren mentor inden for teknik og en erfaren personlig mentor, som begge vil hjælpe dig med at sætte og nå dine faglige og personlige mål.

Vores fremtidige graduates skal have drive og ambitioner om at nå både faglige og personlige mål. Det er vigtigt at være åben og have et naturligt ønske om at søge ny viden og lære noget nyt, og ligeledes tage initiativ til at løse de udfordringer der dukker op. Vores graduates skal finde det naturligt at motivere folk omkring sig, så de kan yde de bedst mulige resultater. Vi leder efter graduates, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og som bliver motiveret af at skubbe til grænserne af, hvad der er muligt. Det er også vigtigt at være analytisk og have evnen til at gribe problemer an på en tilbundsgående og metodisk måde, imens man holder det strategiske overblik.

Du skal have en bachelorgrad eller en kandidatgrad og det er en fordel at have praktisk erfaring fra praktikophold eller studiejobs.

Graduate programmet hos LINAK er en unik mulighed for at opnå de kompetencer og den nødvendige erfaring der skal til for at blive en fremtidig leder eller specialist hos LINAK. Med andre ord, så kræver det en omstillingsparat tankegang og modet til at tage chancer fra tid til anden. Det bedste ved programmet er netop, at du vil blive udfordret på både det personlige og det faglige niveau.
Seyed Javad Hossaini, Project Engineer, Graduate in Operations, LINAK A/S.

Åbne stillinger i vores graduate program vil løbende blive lagt ud på vores hjemmeside. Hold øje med hjemmesiden og send din ansøgning til vores graduate program, når dit drømmejob dukker op.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål og svar

Hvad er LINAK graduate programmet?

Graduate programmet hos LINAK er et toårigt program, hvor graduates får mulighed for at udvikle sig selv via en stejl indlæringskurve imens de arbejder med varierende projekter i forskellige afdelinger i virksomheden. Graduate programmet er individuelt designet til den enkelte, for at kickstarte de nyuddannede Graduates karrierer.

Får jeg en mentor?

Hos LINAK får du to mentorer, da vi synes at det er vigtigt at bidrage til udviklingen på både det faglige og det personlige niveau. Derfor får du både en erfaren mentor inden for teknik og en erfaren personlig mentor.

Inden for hvilke forretningsområder tilbyder I LINAK graduate programmet?

Vi tilbyder fire forskellige spor i vores LINAK graduate program:

  • Operations, hvilket typisk inkluderer produktion, logistik, optimering og automation
  • Salg, hvilket typisk inkluderer kundevækst, marketing, markedsanalyser og kundeanalyser
  • R&D, hvilket typisk inkluderer koncept og produktudvikling, projektledelse og mekanisk og elektrisk udvikling
  • IT, det helt nye IT graduate program vil afhænge af din baggrund og præferencer. Der er forskellige retninger inden for IT som du kan blive involveret i, i løbet af dit LINAK graduate program – f.eks. ERP, CRM, PLM, Digital Production, BI/Big Data/AI

Er jeg sikret job hos LINAK efter jeg afslutter graduate programmet?

Ja, vores graduate program er ikke en midlertidig kontrakt. De kandidater vi ansætter i graduate programmet, er personer, som vi også ser som fremtidige LINAK medarbejdere.

Hvilken type projekter arbejder graduates med?

De specifikke projekter kan variere meget afhængigt af personlige interesser og behovet i organisationen på det givne tidspunkt. Her er nogle eksempler:

  1. Operations: Automatisering af produktionen ved hjælp af en kollaborativ robot (inklusiv at lave business case, opsætning af prototype, programmere robotten og indsamle tilbud fra leverandører)
  2. Salg: Skabe en go-to-market strategi vedrørende et nyt produktkoncept (inklusiv kortlægning af markedsstruktur, analyser af salgskanaler, beskrivelse af indkøbsprocesser, opbygning af relationer til eksterne interessenter samt analyser af konkurrencepræget landskab)
  3. R&D: Konceptudvikling og udvælgelse af leverandør til kollaborativt automatiseringskoncept med efterfølgende udførelse af projektet i en eksisterende produktionslinje

Hvornår og hvordan kan jeg søge?

Stillingerne bliver oftest slået op i løbet af foråret. Vi vil dog løbende slå jobannoncer op til vores LINAK graduate program. Hold øje med vores hjemmeside og følg LINAK på LinkedIn for at se vores åbne stillinger. LINAK graduate programmet starter typisk i september.

Skal man kunne tale dansk for at søge ind på graduate programmet?

Vores tommelfingerregel er, at det kan være en fordel at tale en smule dansk, især for de graduates som er i tæt kontakt med produktionen. Derudover er LINAK en global virksomhed, der har mange internationale kolleger og forretningspartnere.

Kan jeg søge graduate programmet før jeg dimitterer?

Ja, hvis du planlægger at dimittere det samme år som du vil starte i graduate programmet.

Er der mulighed for at have et international projekt?

Vi stræber efter at lave mindst ét internationalt projekt til dig, imens du er i graduate programmet. Det internationale projekt vil finde sted hos én af vores internationale fabrikker (USA, Thailand, Slovakiet eller Kina) et hos af vore mere end 30 datterselskaber i verden.

Hvor længe varer programmet?

Vores LINAK graduate program er designet til at vare cirka to år. Vi er dog fleksible med hensyn til at forlænge/forkorte opholdet afhængigt af projekter og personlige ønsker.

Hvor mange projekter har man som regel?

Hos LINAK er vi åbne m.h.t. projekterne og også m.h.t. længden på projekterne. Dog har graduates normalt mellem 3-6 projekter i løbet af deres LINAK graduate program.

Hvor er graduate programmet placeret?

Du vil hovedsageligt være ansat i vores hovedkvarter i Guderup, Danmark. Der vil dog være mulighed for at arbejde i de andre lokationer i løbet af LINAK graduate programmet.

Hvem kan jeg kontakte, hvis jeg har flere spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål vedrørende vores LINAK graduate program, er du velkommen til at kontakte Peter Braun, HR Konsulent, tlf. +45 7315 1623.

Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now