Contact us here

Job hos LINAK = God arbejdsplads x faglige udfordringer²

Vi tilbyder arbejde i en international teknologivirksomhed fuld af gode, dedikerede og fagligt stærke kolleger, der sammen skaber justerbare applikationer, som skal forbedre livskvaliteten for mennesker globalt.

Working at LINAK

LINAK – ”We improve your life!”

Hvis du drømmer om at have et job, hvor dine kompetencer – menneskelige såvel som faglige – virkelig kan bruges til at forbedre livet for andre mennesker, så er LINAK måske stedet for dig. Vi arbejder hver dag på at udbygge færdigheder, opbygge viden, optimere processer og udvikle flere innovative produkter, der kan gøre en positiv forskel for vores kunder og brugere.

LINAK er karakteriseret ved solid succes og stabil vækst igennem mange, mange år. Vi er kendetegnet ved en veludviklet sans for kvalitet i vores produkter, processer, logistik og teknologi. Derudover holder vi et konstant fokus på at opretholde et godt arbejdsmiljø med mange gode faglige udfordringer.

”We improve your life” er langt mere, end blot et smart slogan – det er vores løfte til verden!

Gør det til en god arbejdsplads

Hos LINAK ser vi ingen grund til at skjule stoltheden over de talrige succeser, vi har høstet i årenes løb. Men vi anerkender samtidig, at succeserne aldrig var skabt, hvis ikke det var for de flere end 2.000 dedikerede ansatte og deres evne til at samarbejde på tværs af organisation og faggrænser. Netop denne evne, gør de ansatte til det mest dyrebare aktiv, LINAK har.

LINAK A/S er en dynamisk virksomhed, der er kendt for at være en god arbejdsplads med en familiær omgangstone og højt til loftet. Samtidig prioriterer vi en fornuftig balance mellem arbejdsliv og privatliv. Du vil være omgivet af erfarne og fagligt stærke kolleger i en team-orienteret kultur, og hvor samarbejde og fleksibilitet er i højsædet.

Uformel ledelsesstil, vilje til handling og et skarpt fokus på at sikre et inspirerende arbejdsmiljø går hånd i hånd med åbenhed, altid positiv tilgang til nye ideer og adgang til en rummelig sandkasse, hvor ideer kan testes. Hos LINAK arbejder du ikke for en familie – du er en del af den!

faglige udfordringer²

Om du finder effektelektronik det mest spændende emne i verden, er specialiseret i DMAIC-processer, er ekspert i styring af komplicerede CNC-maskiner eller noget helt fjerde indenfor mekanik, elektronik eller produktudvikling, så kan du altid bygge ovenpå. Indgående kendskab er sammen med sulten efter at lære mere den bedste drivkraft. LINAK kan kun fortsætte og udbygge sin succes, hvis alle ombord stræber efter at ændre status quo.

At arbejde for LINAK kræver dog mere, end blot evnen til at lave verdensklasse produkter. Som kollega forventes det, at du forstår kundernes behov, evner at indgå i samarbejder med andre kompetente kolleger, samt er kreativ, når du laver løsninger, der er lette at anvende for både kunder og slutbrugere. Det er dét, vi mener med faglige udfordringer².

Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now