Contact us here

Bo i Sønderborg

Sønderborg området har, udover mange gode karrieremuligheder, et væld af kulturelle og sociale initiativer – herunder oplevelser, attraktioner, foreninger, uddannelser, forretninger og institutioner.

Sønderborg

I kommunen finder man bl.a. én international skole og flere tyske børnehaver og skoler. Alle disse initiativer bidrager til at give dig som tilflytter en god start i kommunen og mulighed for en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Som ny i et område er der meget viden, man skal tilegne sig for at falde godt til. Sønderborg kommune har samlet al den information, du har brug for, når du er ny i kommunen og vil have inspiration til de muligheder, området byder på. Kommunen vil gerne bidrage til at sikre, at alle nye borgere falder godt til. Derfor står de bag initiativet Tilflytterservice, som du kan kontakte og få vejledning om de mange muligheder i området.

Læs også Tilflytterservices brochure og få et hurtigt indblik i Sønderborg kommune.

Og så er Sønderborg kun et stenkast fra resten af verden. På bare 35 minutter kan du med fly være i København, og en storby som Hamborg kan også besøges efter bare to timer i bil. 

Map of Denmark

 
 
Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now