Contact us here

Rasmus, Salgs Graduate

November 2019 26-årige Rasmus er uddannet Cand.negot fra SDU i Odense. Han startede som Salgs Graduate hos LINAK A/S i efteråret 2018 og har også været udstationeret i det spanske datterselskab. Rasmus er meget betaget af den hjælpsomhed, der hersker i hele virksomheden.

Rasmus LINAK A/S

Rasmus har i sit forløb på hovedkontoret haft fokus på et projekt om en go-to-market strategi for den intelligente seng i afdelingen Corporate Market Intelligence. Under hans udstationering i Spanien har han haft vidt forskellige opgaver relateret til salget og kunderne.

Rasmus har været rigtig glad for muligheden for et Graduate forløb: ”Som nyuddannet er det en god måde at komme ind i en virksomhed på. Min uddannelse er bred, så jeg er mere generalist end specialist. Her er en fantastisk mulighed for både at lære og at anvende mine værktøjer i forskellige sammenhænge. Rotationerne giver mig et stort internt netværk af kolleger, og en bredere forståelse af LINAK – en vigtigt og unik indsigt i en hurtigt voksende virksomhed.”

Ophold i Barcelona

Rasmus mener klart, at det giver ham nogle gode indsigter at være udstationeret i det spanske datterselskab: ”Fagligt har det betydet rigtigt meget at komme ”ud i marken” for LINAK. Det er vigtigt for mig at forstå, hvordan dagligdagen i vores datterselskaber fungerer – det er jo herude, den daglige kundekontakt finder sted. Allerede efter to måneder her i Spanien – med vidt forskellige opgaver – føler jeg, at jeg er kommet længere ind i maskinrummet.”

Dagligdagen og kulturen i Spanien er både meget forskellig fra den på hovedkontoret i Danmark, men der er også visse ligheder: ”Spanien og LINAK A/S minder meget om hinanden på trods af, at vi kun er 11 medarbejdere hernede. Selvom kulturerne er vidt forskellige, ser jeg mange ligheder i vores fælles LINAK kultur. Hjælpsomheden og imødekommenheden er helt unik. Jeg taler ikke spansk, alligevel har det været nemt at blive en del af hverdagen – det kan ikke lade sig gøre uden så gode kolleger! Jeg bliver altid mødt med et smil, uanset hvem jeg møder eller spørger om hjælp.”

Hjælp er lige ved hånden

Som en del af Graduate forløbet hos LINAK får man stillet to mentorer til rådighed. Det har ifølge Rasmus betydet meget: ”Det er stærkt at kunne få hjælp og sparring både fagligt og personligt. Når man sidder i en ny afdeling – eller et nyt land – med nye kolleger, er det rart at vide, at ens mentorer kun er ét opkald væk.”

Den hjælpsomhed han har mødt i hele virksomheden har givet stor værdi: ”Som ”ikke-teknisk-uddannet” har det været en proces at forstå alle de tekniske aspekter i vores produkter og systemer. Men med så mange hjælpsomme kolleger har det blot været et spørgsmål om at turde spørge ind til, hvad jeg har været i tvivl om – både på A/S og her i Spanien. Det er en af de stærkeste sider hos LINAK; vi har en kultur, hvor vi virkelig hjælper hinanden”.

 
Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now