Contact us here

Jacob, kontorelev

Marts 2021 Jacob er kontorelev med speciale i administration. Gennem sin elevtid får han mulighed for at snuse til mange forskellige positioner, hvilket har gjort ham mere afklaret omkring, hvor hans interesser ligger.

Jacob - kontorelev

Da Jacob i september 2019 startede sit uddannelsesforløb, så han det som et stort plus, at han hos LINAK fik lov at komme rundt i flere forskellige afdelinger: ”Min uddannelse er sat sådan sammen, at jeg under mit 2 årige forløb kommer rundt i en del forskellige administrative stillinger. Man starter 1 år i Customer Service og Customer Service International, hvor man får lov til at arbejde med kundehåndtering i hele verden. Dernæst er jeg rykket ud som planlægger, hvor jeg nu har siddet i 6 måneder. Snart skal jeg videre ind som disponent, hvor jeg skal arbejde med indkøb til produktionen. Efter næsten et halvt år som disponent, rykker jeg videre til økonomiafdelingen i et par uger, hvorefter jeg til sidst skal snuse til arbejdet som speditør”.

Personlig og faglig udvikling

Jacob har fået utrolig meget ud af sin tid på LINAK. Han føler sig nu mere klar til at indgå på arbejdsmarkedet på niveau med resten af teamet: ”Jeg føler helt klart, at jeg er vokset med opgaven, og at jeg nu er mere moden. Jeg har lært utrolig meget om processer og arbejdsgange, jeg har fået et indblik i, hvordan man kommunikerer med forskellige dele af virksomheden og forskellige dele af verden”.

Stillingen som planlægger udfordrede Jacob, men det er også her, han føler den største stolthed: ”Jeg har siddet som planlægger i 6 måneder, med ansvar for et helt produktområde. Her skal man have mange bolde i luften samtidig med, at folk forventer meget af dig, da stillingen er meget central i forhold til produktionen. Selvom opgaven var stor, er jeg kommet godt igennem og jeg er meget stolt over, at jeg har kunne håndtere det store ansvar, der er blevet mig givet.”

LINAK som arbejdsplads

Allerede da Jacob var på virksomhedsbesøg hos LINAK første gang, fik han en rigtig god fornemmelse, der viste sig at holde stik: ”Jeg syntes at medarbejderne og de forskellige teams, jeg har indgået i, har været rigtig gode til at tage imod mig. Jeg har altid følt mig velkommen, og det har kun gjort mig mere motiveret, for at gøre den bedst mulige indsats.”

Hver elev får tilknyttet nogle elevansvarlige, der under hele uddannelsesforløbet sørger for, at eleven har det godt og lærer det, eleven skal. Jacob har haft et rigtig godt forhold til sine elevansvarlige: ”Vi kan både grine sammen og snakke privat, men samtidig føler jeg også, at de har en meget professionel og seriøs tilgang til mit uddannelsesforløb. De er interesseret i mit velvære, og spørger ofte ind til det.”

Derfor er Jacobs råd til andre, der overvejer at søge ind som elev hos LINAK klart: ”Spring ud i det! Du kommer til en virksomhed, som er vant til at tage sig af elever. De er ikke bange for at uddelegere ansvar og ønsker en god personlig udvikling under forløbet.”

Fremtiden

Jacob har ikke helt styr på sine fremtidsplaner endnu, men han kunne godt tænke sig at komme til udlandet nogle år, før han starter på en videregående uddannelse: ”I udlandet kunne der også være nogle spændende muligheder inden for LINAK, da de både har datterselskaber og fabrikker rundt omkring i verden. Det gode ved kontoruddannelsen med speciale i administration er, at den kan supplere en masse spændende uddannelser”, siger Jacob og afslutter: ”Da jeg har overvejet at uddanne mig indenfor logistik og ledelse, giver min elevtid hos LINAK en god forståelse og et indgående kendskab til mange af de samme ting.”

Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now