Contact us here

Desiree - logistikelev

Marts 2021 Desiree er logistikelev med speciale i eksport i shipping-afdelingen hos LINAK. Hun har med denne elevplads fundet sin rette hylde og har under forløbet bl.a. lært at stole mere på sig selv og bevare roen i pressede situationer.

Desiree - logistikelev

Desiree bor i Flensborg og har tidligere arbejdet som rejsekonsulent i et rejsebureau i syv år. Men det var ikke det, hun rigtig brændte for: ”I mit tidligere job kunne jeg mærke, at tæt kundekontakt og rådgivning ikke var det, jeg fremadrettet ønskede at arbejde med. Men jeg kunne godt lide at udarbejde dokumenter, udføre bookinger, lave tilbud m.m. Og det er netop de arbejdsopgaver, man har som logistikassistent. Nu er det ikke længere mennesker, jeg sender ud i verden, men derimod LINAK produkter.”

En god start

Desiree har nu sin daglige gang på LINAK distributionscenteret i Padborg. Men da hun startede hos LINAK i efteråret 2019, var hun rundt i forskellige afdelinger for at lære det hele at kende: ”Det var kun et lille indblik, men det hjalp mig med at forstå, hvordan hele virksomheden er bygget op, og hvordan work-flowet er i LINAK. Jeg var 2-3 dage i hver afdeling: Customer service, storpak/småpak, lager, internationalt salg samt produktionen.”

Det var lidt en omvæltning for Desiree at gå fra et job, hvor hun havde styr på det hele til pludselig at være tilbage på skolebænken: ”Jeg skulle begynde forfra og være tålmodig med mig selv. I starten kunne jeg ikke arbejde så selvstændigt, og jeg blev nødt til at stille mange spørgsmål for at forstå det hele”.

Heldigvis har hun oplevet god støtte fra kollegaerne: ”Samarbejdet mellem min elevansvarlige og jeg er optimalt. Jeg kan til enhver tid stille spørgsmål, og jeg får altid gode forklaringer som svar. Selvom der måske er lidt pres på kontoret, går det aldrig ud over mig – jeg får altid den hjælp, jeg har brug for.”

Fra nervøs til selvsikker

For Desiree er der helt sikkert sket noget på det personlige plan under elevforløbet: ”Før i tiden blev jeg meget nervøs og hektisk, hvis noget ikke gik, som det skulle, eller hvis der var lavet en fejl. Jeg har nu lært at bibeholde roen og kigge systematisk på problemet for at finde en god og hurtig løsning. Den fremgangsmåde bruger jeg på arbejde, men også privat.”

Desuden havde Desiree også tidligere tendens til at være usikker på sig selv, og føle at hun skulle dobbelttjekke alt hun lavede: ”Det var en dårlig vane, som førte til, at jeg spildte tid, som jeg bedre kunne have brugt på noget andet. Under uddannelsen har jeg lært at stole på mig selv og indset, at jeg ikke skal være så nervøs for, at jeg har glemt noget. Det havde jeg ikke regnet med, at jeg kunne arbejde på, da jeg startede på uddannelsen.”

LINAK som elev- og arbejdsplads

Desiree lægger ikke skjul på, at hun er glad for at arbejde hos LINAK: ”Med LINAK-værdierne om loyalitet, åbenhed og ærlighed skabes en tryg arbejdsplads, og det er meget vigtigt for mig. Desuden føler jeg, at jeg arbejder for noget godt – LINAK er en familieejet virksomhed, der leverer kvalitetsprodukter, som hjælper med at forbedre menneskers livskvalitet. Jeg er stolt af at være en del af LINAK og at sørge for, at alle bestilte varer bliver sendt ud til de rigtige modtagere.”

Hun tøver derfor heller ikke med at opfordre andre til at blive elev hos LINAK: ”I en position som elev gør man sig store tanker om, hvorvidt man vil blive behandlet godt og får lært de nødvendige ting, for at kunne udføre sit arbejde. Jeg kan bekræfte, at LINAK virkelig gør sig umage, at eleverne har det godt og bliver uddannet på det bedste niveau.”

Fremtiden

På spørgsmålet om, hvilke fremtidsdrømme Desiree har rent arbejdsmæssigt, er svaret enkelt: ”Jeg håber, at LINAK er tilfredse med min arbejdsindsats og vil overtage mig som fastansat medarbejder i shippingafdeling. Her vil jeg gerne blive gammel.”

Got a question?

Our team is ready to assist you with technical information, starting a project and more.

Contact now