Praktikant hos LINAK
Som praktikant vil du blive involveret i projekter og betroet forretningsmæssige opgaver som enhver anden ansat i virksomheden – naturligvis med den nødvendige back-up og support af din leder og mange kompetente kolleger.

På LINAK betyder teamwork nemlig alt!

Som praktikant bliver du et fuldgyldigt medlem af ”LINAK-familien”, og kan forvente at bliver taget lige så seriøst, som de øvrige ansatte. Du vil deltage i stærke arbejdsfællesskaber med gode kolleger i en ofte travl og udfordrende hverdag, hvor en uformel omgangstone og positiv attitude skaber det gode klima.

Værd at vide før du ansøger
LINAK har typisk 10-12 praktikanter pr. semester. Fagområderne kan variere, men er oftest indenfor automatik, elektronik, softwareudvikling eller produktionsteknik. Men vi udelukker ingen på forhånd og tager altid imod input og nye ideer fra engagerede studerende. LINAK lover velplanlagte praktikforløb med interessant og brugbart indhold til gengæld.

Mens du er i praktik hos LINAK, vil du være medlem af et stort fællesskab af studerende fra forskellige universiteter. Alle praktikanter får løn under opholdet, og kommer du langvejs fra, sørger LINAK for fornuftig indkvartering.

Hvornår kan du starte?

På vores liste over jobopslag finder du også annoncer for ledige praktikstillinger. Søger du, så vær opmærksom på de to årlige ansøgningsfrister – én for hvert af semestrene, forår og efterår. Find de præcise datoer i de opslåede annoncer.

Umiddelbart efter hver ansøgningsfrist går vi igennem alle fremsendte ansøgninger og inviterer egnede kandidater til en samtale. Praktikanter starter i reglen enten i februar eller i august/september.

Praktikken løber over minimum 20 uger – de fleste bliver dog længere. Det er desuden ikke unormalt, at praktikanter efterfølgende skriver speciale sammen med LINAK også.

Erfaringer fra tidligere praktikanter
Som en hjælp til at skærpe din ansøgning – og måske synopsen til dit speciale – har vi lagt nogle videoer ud med tidligere praktikanter, der fortæller om tiden hos LINAK.

 

Skriv dit speciale hos LINAK
En del af vores praktikanter vælger også at skrive speciale hos LINAK. Det sker oftest i umiddelbar forlængelse af endt praktik. Men alle studerende, der har en god ide til et interessant afgangsspeciale, er velkommen til at søge.

Selvom de fleste specialer hos LINAK er udført af ingeniørstuderende, er det bestemt ikke noget krav. Beskriv din ide, hvad du regner med at finde ud af, og hvorfor det kunne være interessant for LINAK, og send os din ansøgning og dit CV til: personale@linak.com.

Når vi modtager din ansøgning, prøver vi at matche din ide med de rigtige folk hos LINAK. Ideen bliver ligeledes holdt op imod virksomhedens overordnede strategimål.  

Videos

Oplev Oliver som ingeniørpraktikant hos LINAK A/S play-icon

Oplev Oliver som ingeniørpraktikant hos LINAK A/S

Oplev Markus som vedligeholder hos LINAK A/S play-icon

Oplev Markus som vedligeholder hos LINAK A/S

Oplev Thomas som disponent hos LINAK A/S play-icon

Oplev Thomas som disponent hos LINAK A/S

Elektronik Udvikling hos LINAK A/S - Henning Kristensen play-icon

Elektronik udvikling hos LINAK A/S - Henning Kristensen

Teknisk Produktledelse hos LINAK A/S - Søren Johannsen play-icon

Teknisk produktledelse hos LINAK A/S - Søren Johannsen

Files

LINAK values handbook

The LINAK journey from small workshop, with only a handful of people, to a successful international market leader, was founded on a set of deeply rooted values.

Contact LINAK HR

Please do not hesitate to contact LINAK HR, if you have questions about vacancies, hourly paid employment, an internship, or a thesis project.

Subscribe to LINAK news

Stay informed about how actuator technology follows the megatrends of today and meets the global challenges of tomorrow.