select
 
Value Chain Management - Simon Kristensen

value chain management
Simon Kristensen

Praktikant og Specialestuderende -
Simon Kristensen

Da jeg skulle søge praktikplads, oplevede jeg, at mange virksomheder er meget lukkede i forhold til praktikanter.

Så det var virkelig positivt at opleve, at LINAK ser praktikanter som et aktiv, og at man får masser af udfordringer og ansvar.

Jeg fik med det samme ansvaret for mit eget projekt og specifikke opgaver. Og når jeg har haft brug for råd og hjælp undervejs, har jeg bare kunnet spørge.

Udfordringer og godt miljø
Noget af det, der betyder mest for mig her på LINAK er, at det er en virksomhed fuld af virkelig dygtige, engagerede mennesker, som brænder for deres job og for at lave nogle produkter, der gør en forskel.

Det giver en utrolig god stemning, at vi allesammen er her for at gøre det godt og nå et fælles mål.

Og samtidig med, at folk er meget seriøse omkring deres arbejde, er her også en hyggelig og løssluppen stemning, som bare er rar at være i.

Den kombination af faglige udfordringer og et godt arbejdsmiljø er nok det, der kendetegner det at arbejde på LINAK allermest. Og som gør, at jeg gerne vil tilbage hertil, når jeg er færdig med min uddannelse.

Højt til loftet
Jeg oplever LINAK som en meget moderne og nytænkende virksomhed med højt til loftet. Her er ikke et stramt hierarki, og der er plads til, at selv en praktikant kan komme med input og blive hørt.

Nu er jeg i gang med min hovedopgave, som handler om leverendør- og kundeintegration med udgangspunkt i logistikprocesser.

Her er det en stor fordel for mig, at LINAK er så langt i forhold til fx LEAN. Det har betydet, at jeg kunne tage udgangspunkt i et meget højt niveau, som man ikke ser mange andre steder.
Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
Det er helt Sønderborgsk
Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når…
LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.