select
 
Interaction Design Engineer - Doa'a Musleh

Interaction design ingeniør
Doa'a musleh

Praktikant og Specialestuderende -
Doa'a Musleh

LINAK er meget kendt og anerkendt på Universitetet, så jeg gik målrettet efter at få en praktikplads her.

Jeg er meget ambitiøs og lægger vægt på, at LINAK er en international virksomhed, fyldt med eksperter på hver deres fagområde.

For mig har det betydet, at jeg på den ene side har oplevet stor frihed og tillid til, at jeg kunne klare mine opgaver. Og på den anden side, at jeg altid har kunnet få hjælp fra eksperterne, når jeg har haft brug for det.

Samtidig forener LINAK design og kreativitet med det tekniske. Det passer perfekt med det, jeg gerne vil. Derfor har jeg valgt at komme tilbage og lave min hovedopgave her.

Åbenhed og ansvar
En del af min opgave under praktikopholdet var at lave brugerundersøgelser. Det betød, at jeg kom i kontakt med rigtig mange mennesker med forskellige faglige og kulturelle baggrunde.

Det er helt sikkert noget, jeg får glæde af i min karriere fremover. Jeg har også fået en virkelig god virksomhedsforståelse.

Jeg har fået lov at sidde med til spændende møder og fået indblik i en stor, velfungerende organisation. Det, tror jeg, er ret unikt ved LINAK.

Udover det faglige, betyder det meget for mig, at her er et utrolig godt miljø fyldt med søde, hjælpsomme mennesker og en supergod stemning. Alle snakker og hilser på hinanden - også direktørerne.

Fundament for fremtiden
Min hovedopgave går ud på at udvikle et salgsværktøj for sælgerne både her i Danmark og ude i alle datterselskaberne.

Jeg arbejder med at gøre det brugervenligt for både sælgere og kunder, så igen kommer jeg i kontakt med utroligt mange mennesker og får en viden og erfaring, jeg virkelig kan bruge. Både til min opgave og på længere sigt - uanset hvad jeg kommer til at lave bagefter.

Og jeg vil rigtig gerne tilbage og arbejde her på LINAK.
Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.