select
 
Det er helt Sønderborgsk

Hvad er helt sønderborgsk

Det er en måde at gøre tingene på. En måde at se verden på. En tro på at alt kan lade sig gøre. En selvironi der sænker alle parader. En skæv tankegang som får ting til at gro, hvor andre ser stenet jord.

Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når vi får en verdensberømt arkitekt til at udvikle planen for vores havnefront. Det er også helt sønderborgsk, når vi om lidt får den første motorvej, muliggjort af et offentligt-privat samarbejde.

Sønderborgmanifestet
Et manifest der gør op med snakkementaliteten. Et manifest der ser positivt på fremtiden. En opfordring til hele Danmark om at trække i arbejdstøjet. Manifestet består af fire simple paragrafer.

  1. §1 Gør en forskel
  2. §2 Tro på dig selv
  3. §3 Bliv klogere
  4. §4 Vi kan, hvad vi skal

Vi gør en forskel!Hvis vi skal vælge en af egenskaberne, som vi synes passer bedst på LINAK, vil det være, at vi gør en forskel.

Når LINAK siger, ”We improve your life” betyder det jo i sin grundtanke, at LINAKs produkter skal gøre en positiv forskel for vores kunder og stakeholders. Som manifestet siger, er vi selvstændige, men ikke selvtilstrækkelige og bidrager i omverdenen med vores evner og ideer. Vi er stolte af, at LINAK gør en forskel!

Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
Twitter Updates
Follow LINAK for Updates on Twitter.

LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.