select
 

koncern marketingchef
tove villumsen

KONCERN MARKETINGCHEF, TOVE VILLUMSEN

“Der er så utrolig mange muligheder i LINAK. Der sker hele tiden noget nyt, og har man ambitionerne, så bliver man også set og hørt. Jeg startede for meget længe siden som marketingassistent. Men der har været en stadig udvikling, og nye muligheder har budt sig.”

Gode ledere og gode muligheder
“Lederne i LINAK er fremsynede og gode til at coache. Hvis man kan se potentialet, så er der stor fleksibilitet i forhold til at hjælpe med videreuddannelse, kurser og hvad der ellers skal til. Man bliver både set og hørt, og derfor er der gode muligheder for at få et karriereforløb, der hele tiden udvikler sig i en god takt.”

LINAK-ånden
“Der er en særlig ånd i LINAK. Den kan være svær at beskrive. Ét er, at der altid er bevægelse - altid et projekt i gang. Der sker hele tiden noget nyt. Der er megen kreativitet og lyst til forbedringer. Et andet er en stor følelse af fællesskab og samhørighed. Vi har rigtig mange gode sociale tiltag, men opbakningen fra virksomheden er også til stede, når der er noget, der går galt . Så er LINAK der også, hvis man ønsker det. Vi oplever hinanden som hele mennesker.”

Sjovt at være del af en succes
“Det er også vigtigt for mig, at det vi skaber er med til at give bedre forhold for en masse mennesker. Det gør mig både glad og stolt. Jeg synes virkelig, vi har noget at byde på til folk, som overvejer et job i LINAK. – Og så er det jo altid sjovt at være del af en succes.”

 

Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
Det er helt Sønderborgsk
Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når…
LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.