select
 

it-lærling
Ronny Hansen

RONNY HANSEN, IT-LÆRLING

“LINAK er et sted, der giver en chancen, hvis man vil tage den. Her kan man vokse og videreudvikle sig, selv om man starter uden særlig uddannelse i et almindeligt job. Alle døre står åbne for den, der vil gøre en indsats.”
Ronny startede i LINAK i 1992 med en EFG i servicefag samt jern og metal. I starten lavede han almindeligt montagearbejde i elektronikafdelingen. Senere var han 10 år i prøveordreafdelingen, hvor man fremstiller prototyper af kundespecificerede ordrer. Men en dag i 2008 fik han lyst til noget nyt.

Bankede på hos IT-chefen
“Jeg var privat begyndt at interessere mig meget for computere og IT. Så en dag gik jeg over og bankede på hos IT-chef Lene Jensen og spurgte, om jeg kunne blive IT-supporter. Så nu sidder jeg på skolebænken igen som 38-årig.”

Glæder sig over chancen
“Det er jo noget helt andet pludselig at skulle lære noget nyt og være på skole ind imellem, men jeg glæder mig over at have fået chancen. Det er godt at være et sted, hvor man ved, man bare kan banke på en dør, hvis man vil noget. Et sted hvor man er glad for at komme. Gode kolleger og et godt klima.”

Næsten som en familie
“Da jeg startede i sin tid, var det jo bare et job, hvor man tjente penge. Men nu føler man næsten, at det er familie. Vi kender hinanden og snakker åbent og uformelt om tingene. Vi har også nogle utrolig gode jule- og sommerfester, og fremragende forhold med en god kantine, fitness og alle mulige forskellige personaleklubber.”

 

Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
Det er helt Sønderborgsk
Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når…
Twitter Updates
Follow LINAK for Updates on Twitter.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.