select
 

værkfører
Karsten friis olesen

VÆRKFØRER, KARSTEN FRIIS OLESEN

“Efter 22 år i forsvaret med ture til Irak og perioder som underviser af sprogofficerer, tænkte jeg en dag, hvad er jeg egentlig god til, hvis jeg vil prøve noget andet? Jeg mente, jeg havde nogle gode ledelsesværktøjer, som nok også kunne bruges i den civile verden. Så det var, hvad jeg havde med mig.”
 
Det viste sig at være nok. I dag har Karsten været leder af LINAKs printfabrik, der laver elektroniske printkort til bl.a. håndbetjeninger, i 3 år. Men der var lige et par udfordringer, der skulle overvindes.
 
Fra 98% mænd til 90% kvinder
“Jeg havde to store udfordringer, da jeg startede. Jeg anede ingenting om elektronik, og så kom jeg fra et system med 98% mænd til en afdeling med 90% kvinder. Min tilgang var komplet modsat. Jeg var nok lidt mere kontant og kontrollerende end, man var vant til. Så vi skulle lige se hinanden an.”
 
Gode ledere
“Jeg synes ikke, at overgangen var så svær. Der er steder, hvor man skal stå fast som leder. LINAK har gode ledere, og her kunne jeg hente god inspiration til min egen ledelsesstil.”
 
Dygtige medarbejdere
“Der er dygtige medarbejdere i afdelingen. Vi har en god dialog. Nogle gange skal man bare stoppe op og spørge, hvordan gør vi det her bedst. Hvis andre har en bedre vej, så er det den vej, vi skal. Man er ikke enerådig, og det er man faktisk heller ikke i forsvaret.”
 
Tonen er god
“Jeg oplever LINAK som en god arbejdsplads. Her sker hele tiden noget nyt. Her er store forventninger, og der bliver stillet krav. Men tonen er god, og der er plads til masser af smil.”

 

Det er helt Sønderborgsk
Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når…
Twitter Updates
Follow LINAK for Updates on Twitter.

LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.