select
 
Testimonial Juan Miguel Torres

udviklingsingeniør
juan miguel torres

UDVIKLINGSINGENIØR, JUAN MIGUEL TORRES

“Det var lidt stressende i starten, fordi jeg ikke forstod så godt dansk. Så sad jeg dér til et møde i en halv time, og bagefter fik jeg 30 sekunders oversættelse på engelsk. Lidt frustrerende. Men nu forstår jeg fint dansk.”
 
Juan Miguel rejste fra Spanien som udvekslingsstudent på sit sidste år af sit studie. Det endte med, at han tog sin BA som maskiningeniør her og fik et job i en mindre virksomhed. Men han fik lyst til nye udfordringer og søgte til LINAK.
 
Grundig ansættelsesprocedure
“Jeg har fået en vældig fin modtagelse hos LINAK. Ansættelsesproceduren var meget grundig. Det er tydeligt, at man gør meget for at finde frem til de bedst kvalificerede ansøgere. Men så er man jo også lidt stolt, når det lykkes, og man bliver ansat.”
 
Gode kurser i dansk

“Jeg blev tilbudt nogle gode kurser i dansk. Det var meget intensivt og brugbart, så jeg lærte det basale på kort tid. Men folk taler tit bare engelsk til mig, når det skal gå hurtigt, og vi skal undgå misforståelser. – Men helt ærligt sproget er ikke noget problem. Her bliver talt både dansk, tysk og engelsk.”
 
Gode værdier
“Når man tænker over det, er LINAKs værdier rigtig gode. Men det er ikke noget jeg tænker over til hverdag, det er bare en naturlig del af den måde, vi arbejder på. Men jeg kan godt føle en vis stolthed over at være med til at lave produkter til hospitals- og plejesektoren, som gør livet lettere og bedre for folk. Det kan jeg godt lide.”

 

Det er helt Sønderborgsk
Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når…
Twitter Updates
Follow LINAK for Updates on Twitter.

LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.