select
 
Testimonial Jette Nelleberg

projektleder
jette nelleberg

PROJEKTLEDER, LEAN QUALITY, JETTE NELLEBERG

“Jeg mødte LINAK på en jobmesse i Aalborg, hvor jeg læste til civilingeniør. Det lød rigtig spændende, og selv om jeg havde hele min familie i Nordjylland, søgte jeg i praktik på Als. Det var utrolig spændende, så jeg valgte også at skrive speciale på LINAK.”
Samtidig med at Jette fik sin eksamen i Aalborg, søgte LINAK kvalitetsingeniører. Hun var ikke i tvivl, og ansøgningen resulterede i et job som Q-specialist. I dag er Jette projektleder på et tværorganisatorisk LEAN kvalitetsprogram. Men det hele begyndte med praktikperioden.

Rigtig god praktik
“Da jeg søgte i praktik, kom jeg til en samtale. Så fik jeg en kontaktperson, som hjalp mig med at definere en opgave. LINAK hjalp også med de fysiske rammer og skaffede et kollegieværelse. Undervejs i forløbet fik jeg lov til at prøve rigtig mange ting af, bl.a. kom jeg også på nogle interne kurser. Det var et rigtig godt forløb.”

Personlig og faglig udvikling
“Allerede i praktiktiden fik jeg en oplevelse af, at LINAK er et sted, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Faktisk skal man selv lære at sige fra. Hvis man har en interesse, så kan man også komme til at prøve det. Det sætter jeg pris på.”

Forandringsvilje
“LINAKs værdier spiller en stor rolle i min hverdag. Hele organisationen bærer præg af en stor lyst og vilje til at skabe forbedringer hele tiden. Omgangstonen er uformel fra top til bund. Ting bliver prøvet af. Man kan komme til orde, og der er meget stor forandringsvilje, når nye idéer betyder forbedringer. Derfor er det også let at se muligheder for personlig fremadrettet udvikling i virksomheden.
Det er helt Sønderborgsk
Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når…
Twitter Updates
Follow LINAK for Updates on Twitter.

LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.