select
 

STADIGT BEDRE

Forbedring, innovation og udvikling er nøgleord hos LINAK. De gælder vores produkter, vores måde at drive forretning på, og de gælder også for vores ansatte.
 
Vi opfordrer alle ansatte til at stræbe efter både faglig og personlig udvikling. Vi er positive over for ønsker om videreuddannelse, jobskifte eller udstationering til et af vores datterselskaber. Hvis dine ønsker skønnes relevante, og der er mulighed for at imødekomme dem, er der stor chance for, at du får dem opfyldt.

Savner du nye udfordringer på LINAK, så skal du bogstaveligt talt bare sige til. Du kan altid få en personlig udviklingssamtale, og du vil under alle omstændigheder blive indkaldt til mindst én medarbejderudviklings-samtale om året.
 
Du vil ligeledes blive bedt om at tage del i vores værdimåling med jævne mellemrum. Her undersøger vi, hvor godt LINAK lever op til virksomhedens værdier. Du vil opleve, at nye idéer og forslag altid er velkomne. Hvis de giver forretningsmæssig mening, vil du blive tilbudt mulighed for at være med til at gennemføre dem.
 
Nogle gange handler jobtilfredshed ikke kun om din karriere og dine faglige muligheder. Hvis du midlertidigt eller permanent får særlige personlige behov, som stiller krav til din jobsituation, vil LINAK altid forsøge at finde en fleksibel løsning, der kan forbedre din situation.
 
Vi ser og behandler dig som et helt menneske. Måske er den bedste måde at få et indtryk af, hvad det vil sige at arbejde hos LINAK, at se, hvad nogle af vores ansatte har at sige om det.

Elektronik Udvikling hos LINAK A/S
Hør historien af Elektronkingeniør (Electronic Engineer) hos LINAK A/S Henning Kristensen.

Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
Twitter Updates
Follow LINAK for Updates on Twitter.

LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.