select
 

ANSÆTTELSESPROCEDUREN

Enhver ny medarbejder på LINAK bliver ansat for at sikre virksomhedens fortsatte vækst og udvikling. Vi ønsker at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere både i forhold til selve jobbet men også i forhold til vores kultur og måde at gøre tingene på. For at sikre dette følger vi en grundig ansættelsesprocedure.

Vi påbegynder normalt vurderingen, når vi modtager din ansøgning. Vi tilstræber at give alle ansøgere svar så hurtigt som muligt efter ansøgningsfristen. På den måde ved du hurtigt om, du har fået et afslag, eller om du er blevet udvalgt til en samtale.
 
Jobsamtalen
Formålet med jobsamtalen er, at give begge parter mulighed for at sikre, at der er overensstemmelse mellem den ledige stilling og dine kvalifikationer og forventninger. Du møder lederen og måske også nogle medlemmer af det team, som er knyttet til den ledige stilling. Der vil normalt også være en repræsentant for HR-afdelingen til stede.
 
Efter jobsamtalen vurderer vi om, du har den profil, vi søger. Du vil hurtigt få svar på om du er gået videre efter jobsamtalen.
 
Personlighedsanalysen
Før den endelige ansættelse har alle medarbejdere hos LINAK gennemført en personlighedsanalyse med opfølgende samtale. Vi benytter en anerkendt og velafprøvet metode. Analyse og samtale gennemføres hos LINAK, og alle oplysninger behandles fortroligt. Personlighedsanalysen hjælper os til at sikre det bedst mulige match mellem ansøgeren, LINAK, teamet, lederen og de krav jobbet stiller.
 
Vores ansættelsesprocedure er meget grundig for, at vi kan sikre at alle får en fair og acceptabel behandling. Vi er stolte over at kunne sige, at den grundige procedure indtil videre har medvirket aktivt til at skabe den meget høje grad af jobtilfredshed, der præger LINAK.
Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
Det er helt Sønderborgsk
Det er helt sønderborgsk, at Alsion i dag er en realitet. Det er helt sønderborgsk, når…
LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.