select
 

Working at LINAK

WE IMPROVE YOUR LIFE

På LINAK er det vores mission at forbedre menneskers livskvalitet og arbejdsmiljø i en række sammenhænge. Vi vil gerne have, at du skal arbejde for os på grund af det, vi gør og måden, vi går det på. Så naturligvis gælder vores idealer om livskvalitet og arbejdsmiljø også vores egne medarbejdere.
 
LINAK har en uformel kultur, hvor vi tager os af hinanden. Vi betragter hver eneste ansat som et værdifuldt aktiv for virksomheden, og det er også sådan, vi behandler hinanden. Vi tror på fleksibilitet og frihed under ansvar. Vi opmuntrer initiativ og stræben efter nye mål både fagligt og personligt.
 
Din viden er nøglen til vores succes
Innovation og stadig forbedring er grundlaget for vores succes. Vi forventer, at du bidrager åbent og ærligt med dine idéer og tanker. Du kan til gengæld forvente at blive hørt.
 
Vi tror på værdien af at hjælpe vores ansatte med uddannelse og udvikling. Din viden og dine fagkundskaber skal holdes skarpe, så du kan hjælpe med at fastholde LINAKs omdømme som en værdifuld partner for vores kunder – ikke bare en leverandør.
 
Karrieremuligheder
LINAK er en global virksomhed med omkring 1.600 ansatte. Vi har ansatte med næsten alle former for tekniske og kommercielle uddannelser, såvel som forskellige former for faglærte og ufaglærte.

Hvis du leverer en stærk indsats kan du forvente udfordrende tilbud om karrieremuligheder, der udvikler dine faglige og personlige kompetencer.

Teknisk Produktledelse hos LINAK A/S
Hør historien af Maskiningeniør (Mechanical Engineer) hos LINAK A/S Søren Johannsen.

Sønderborg - hvem sagde udkants- danmark?
Se hvordan Sønderborg- området går mod strømmen…
Twitter Updates
Follow LINAK for Updates on Twitter.

LINAK On Facebook
LINAK Fanpage on Facebook.

LINAK On LinkedIn
LINAK Company Page On LinkedIn.